EĞİTİM ORTAMLARI VE FİZİKİ İMKÂNLAR ALANI ÇALIŞMASI

03.03.2023 112

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Kalite Takip Sistemi kapsamında Eğitim Ortamları ve Fiziki İmkânlar Alanı Şubat ayı faaliyeti olarak Arapça dersi öğretmenimizin planlaması dâhilinde öğrencilerimizle birlikte: 11 Ayın Sultanı RAMAZAN-I ŞERİF'in Önemini ve Faziletini öğrencilere aktarılması amacıyla okulumuzda Ayetler, Hadisler ile donatışmış panolar oluşturuldu. Okulumuzun fiziki mekânlarını güzelleştirmeye, öğrencilerimize milli ve manevi değerleri aşılayabilmek ahlaki değerleri zihinlerinde kalıcı kılabilmek ve estetik bir görünüm kazanmak amacıyla okulumuzda panolarda görev ve vizyonumuz da yansıtan hayatımıza yön veren ayet ve hadisleri hazırlayarak panoya astılar. Bu sayede okulumuz eğitim ortamında bir yandan da öğrencilerimizin ruhlarını, İslam'ın güzel öğütleri ile anlamlandırmak ve ahlaklarını güzelleştirmek konusunda farkındalık sağlanması amaçlandırılmıştır.

03-03-2023